I höstlig dräkt

Foto: Mia Schlyter (2011)

Upptäckte igår till min stora glädje att Spotify har tagit tillbaka Otyg och Summoning! Hittade även Lumsks första skiva, så hemresan var ganska angenäm trots allt. I alla fall på musiksidan, i övrigt var det lika segt som alltid. I synnerhet när bussen en halvtimme ovanför Ängelholm fick stå still i ~20 minuter på grund av att någon kört på ett vildsvin. Mmmm, vildsvin… ♥

Idag efter jobb skall jag gå och hämta två paket på posten – har jag tur så är det min giraffpyjamas och min outfit till eX som kommit! Jag väntar på ett tredje paket också, men det lär vara så litet att det kan komma in genom brevinkastet. Annars kan jag slå vad om att det är eX-klänningen + det tredje paketet som kommit – det börjar så mörkt ut för giraffpyjamasen. Buhu, missnöje! Ville ju fluffa runt i en giraff och vara lika ball som Luke när han kelar med inälvorna i en Tauntaun. Gah.

Jag glömde för övrigt att posta fredagsfemman i fredags. Igen. Eh. Jag återkommer till det senare under dagen dock, no worries! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: