Fem fredagsfavoriter

 1. En pinupkalender baserad på texter av olika författare. Gaiman, Pratchett och Hobb? Do want!
 2. En väldigt vacker webcomic. Den är avslutad, så spara den till en regnig dag och njuuuut!
 3. Obama vann över Romney. Jag är glad! De här är det inte.
 4. Åker utomlands för att hälsa på pappa tillsammans med min pojkvän om 18 dagar. Yay!
 5. En filmstjärneklänning som verkligen osar femtiotalsglamour.

2 kommentarer till “Fem fredagsfavoriter

 1. Att det ens finns såna som Romney.. Man blir ju mörkrädd. Hur tänker kvinnor som röstar på en sån imbecill fjant?
  Det var väldigt upprörande att så mycket rött ändå fanns bland rösterna…

  • Ja, det är helt galet :/
   Jag tror/hoppas att landet förs i rätt riktning nu när Obama sitter sin andra period – hans villighet att släppa religionshetsen är ett klart steg i rätt riktning, och Romneys syn på gay marriage och abort gör mig mörkrädd. Jag oroar mig redan nu för vilka kandidater som förs fram nästa val – och vem som kommer att vinna. Obama får ju bara sitta denna period också :/

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: