Skillnaden på mig och en raptor är att en raptor inte behöver färga håret

Foto: Monica Hansson (länk)

Carnivore. Köttätarzombie. Och i helgen blir det middag med Lotta och Tobbe och fyra kilo Entrecôte. Jaförfan, det gillar vi :)

Dagens lunch – Subwaymacka – var lika otillfredsställande som vanligt. Behöver börja köpa hem storpack med kött och sådant så att jag kan göra lunchlådor istället. Spara pengar som fan, det är ju bara bra. Och så slipper man Subway. Klar fördel.

Idag lär jag mig Linux. Igen, lite sådär. Sitter med en bok och läser och testar och försöker koppla men det är FÖR MÅNGA SAKER på en gång och jag känner att jag tappar trots att jag visste för fem minuter sedan. Dang nabbit. Och mitt knä svider och jag känner mig mest trött och gnällig just nu.

Men ikväll färgar jag håret (i med mer henna bara) så sedan ser jag i alla fall lite snygg ut igen. Imorgon bakar jag kaka på morgonen och går ut och dansar på kvällen och på lördag blir det mys och middag och söndag orkar jag inte ens visualisera ännu. Det skall även byggas lite IKEA-möbler i dagarna, mitt vitrinskåp med syfte att innehålla sprit har högsta prio just nu. En låg Billy-hylla med glashyllor och vitrinskåpsbelysning och en frostad glasdörr – det låter ju faktiskt väldigt bra det där amirite? Plats för glas och höga flaskor och kanske även låga flaskor. Sedan dricker vi! Blir lite försup hos mig innan vanGuardia imorgon hade jag tänkt. Så samtidigt som jag har skallen full av illaluktande lera ikväll så tänkte jag städa. EN GÅNG FÖR ALLA BLI KLAR FÖR HELVETE. På den vägen är det!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: