Jag har din låt i huvudet, var det kanske därför jag inte kunde somna om?

Foto: Lotta Amundson

Så eftersom jag var så satans trött när väckarklockan ringde så kom jag fram till att äh, what the heck – jag tar en halvtimme extra sömn idag och sagt och gjort så kröp jag tillbaka ner under det varma täcket och försökte somna om. DET var dock inte alls så lätt som jag hade förutspått/hoppats på, och efter en kvart ungefär så gav jag upp och gick upp igen. Jag var tydligen tillräckligt pigg för att gå upp även fast skallen snurrade och jag mest bara ville bygga ett litet fort av handdukar och kura ihop mig i. Typ så.

Helt galet vacker gryningstimme ute, himlen går i sockervaddsrosa och femtiotalsturkos och jag ville mest ta kort på hela kalaset men det känns så knäppt att langa upp mobilen och börja fotografera när trottoaren framför en är full av främlingar som förmodligen inte alls förstår sig på att uppskatta morgonhimlen. Snap.

Jag minns inte vad jag drömde mer än att jag drömde att pengarna var slut. Det var inte så jättesexigt. Får hoppas på snyggare drömmar inatt sedan, jag gillar inte att vakna upp och tro att jag har typ sjuhundra kvar att leva på för resten av månaden när det är första oktober. Nahajdu, Valdemar!

Min mor fyller för övrigt år om två dagar. Måste komma ihåg att fixa något där ja… Eek.

Idag efter jobb skall jag hämta ett av följande alternativ på posten: Röd sammetsmantel / ögonskugga + glitter / en pyjamas som ser ut som en giraff. Jag hoppas på sistnämnda tbh.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: