Här står jag naken och trycker mig mot en stam

Foto: Monica Hansson (2011)

Ja, igår spelade vi ju då i vanlig ordning innebandy. Inte helt upphetsande att falla och skrapa upp knät inom de tre första minuterna vi spelar – och sedan få spela vidare med svidande knä en timme till. Tänkte i min dumhet att det inte skulle bli så farligt i duschen efteråt eftersom det ändå kommit salt och svett i det under tiden vi spelade, men tji fick jag – det sved så att jag ville köra en knytnäve genom glaset i duschkabinen. Muthafucka.

Kände mig ytterst stel igår efter vi hade tränat färdigt, men hittills (peppar peppar) är kroppen ändå okej. Räknar dock med att vara i stort sett lam imorgon när den värsta träningsvärken kommer att drabba mig, haha. Ohwell. Träningsvärk är ju ändå ett väldigt tydligt kvitto på att man faktiskt HAR tränat, och innebandy är banne mig väldigt mycket muskelkontroll så det är ju inte konstigt om musklerna gör lite ont efteråt. Jag imponeras ändå av mig själv – att jag har såpass kontroll som jag har i nuläget trots att jag är otränad som tusan. Det känns lite som att jag faktiskt har potential att kunna få ordning på torpet – och det gillar jag!

Magen har inte varit svullen och dum på ett par dagar nu. Jag är ju en sådan där konstig djävel som kollar på mig själv oklädd i helkroppsspegeln varje morgon och sedan utgår från det i huruvida jag ser bra ut eller inte. Eh. Det är inte jättebra egentligen, jag blir så sur så fort jag får för mig att jag ser för knubb ut. Idag såg det bra ut fram tills jag fick på mig den här kjolen jag har idag – den har en massa knappar och extratyg precis framtill så min mage ser större ut än jag hade velat att den skall göra. Jag försöker ju att inte vara för upphängd på hur min kropp ser ut, men vad fan. Jag har mina ideal och de vill jag ju följa. Jag var i alla fall nöjd över hurpass krångligt det var att få upp kjolen över höfterna när jag klädde på mig – både höfter och rumpa har faktiskt blivit lite större! \o/

Nåväl. Nu skall jag komma igång med dagen :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: