För många punkter på min lista gör mig stressad

Idag:

 • Jobba
 • Köpa handskar inför nästa veckas skogsäventyr
 • Packa allt jag behöver ha med mig
 • Leta rätt på mitt Jojo-kort
 • Städa/diska hemma så att det är trevligt att komma hem igen
 • Försöka hålla stressmonstren i min mage under kontroll
Imorgon:
 • Jobba
 • Ta tåget till Göteborg tillsammans med min bror
 • Försöka hålla stressmonstren i min mage under kontroll
Lördag:
 • Fika med Martin och hans moster och fira hennes födelsedag
 • Familjemiddag med mamma, Niklas, Ricard, Fredrik och Frida. Och Martin såklart ♥
 • Försöka hålla stressmonstren i min mage under kontroll
Söndag blir nog bara maintenance och överlevnad. Tidig sänggång. Måndag skall vi gå upp vid fyra för att hinna äta frukost innan Martin kör mig till Varberg, varifrån bussen går klockan 06:00 ut till skogen där vi sedan skall överleva i naturen fram tills onsdag eftermiddag. Det kommer inte att finnas mat. Det kommer att regna en djävla massa både på måndagen och tisdagen. Jag som är en fruktansvärt lättfrusen person känner mig väldigt stressad inför prospektet att frysa så att det gör ont i hud och muskler i tre dagar, men det blir nog bra det där bara man kommer iväg och igång.
Vi inväntar nu att vår utrustning skall levereras till kontoret så att man hinner få fatt i vilka plagg det är som skall tas med. Kängorna fixades förra veckan och är väl så ingångna de kan bli. Magen gör dock ont för saker ändras lite hit och dit och jag har lite svårt att inte bli väldigt stressad av det här. Men som sagt, jag tror faktiskt att vi kan få djävligt kul bara saker löser sig. Det är mest nu INFÖR som det känns jobbigt. Som med det mesta; jag är likadan inför resor/lajv så ja. Det ligger i min natur att hitta problem som inte finns och sedan stressa upp mig inför dem. Bra där, ja.
Bara en liten heads-up vad jag sitter och har skallen full av just nu.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: