Yarr harr harr and a bottle of rum!

Ahoy! Döskallen här ovan länkar till playlisten ”Arrrrrr pirates!” på Spotify.  Varför? Jodu, det skall jag säga dig. Det är ju Talk Like a Pirate Day idag! Lägg till en låt eller två vet jag! Arrr!

Dagens outfit såg ut såhär, för jag är tråkig och orkade inte dra på mig hela piratutstyrseln:
…jag hade ju dock faktiskt även strumpor och skor på mig, men jag orkade inte dra på något innan jag tog korten imorse. Svarta jeans med skeletthänder på fickorna (köpta på Tradera och typ i mansstorlek?), svart stickad tröja med ribcage på (barnavdelningen på H&M för hundra år sedan), vit skjorta med mönster av svarta jolly rogers (H&M Divided för hundra år sedan) och håret uppsatt med en svart rosett med vita jolly rogers på (Glitter för hundra år sedan). …varför har jag inga nyare kläder på mig? Ohwell :)

Utöver att muttra ”yarrrrr!” och lyssna på låtar som handlar om keelhauling, rum och pretty wenches så har jag spenderat dagen med huvudvärk + illamående, och gick därför lite tidigare från jobb för att fortsätta jobba hemifrån. Försöker mig även på att få lite tvätt avklarad, det verkar lite krånligt att få vettiga tvättider här i huset så man måste passa på även om man mår illa.

Men ja. Typ så. Nu skall jag fortsätta må illa och tvätta färdigt. Arrrr!

En kommentar till “Yarr harr harr and a bottle of rum!

  1. Den där tröjan är så bäst, har en med här hemma =) Barnavdelningen äger!

    Och visst är medaljen underbar! Dock en gåva så jag vet inte riktigt var han köpt den =O

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: