Saker jag kan irritera mig på

Ibland funderar jag över vad jag kan göra. Jag ser fotografier, teckningar, hemsidor publicerade av andra. Fotoredigeringar som syns i tidningar. Folk som får betalt för att göra detta. Och vad jag ibland tänker är ”Men jag hade ju kunnat göra det där så mycket bättre?”.

Jag varken tror eller tycker att jag är särskilt bra. Jag är bara ibland väldigt förvånad över hur mycket riktigt DÅLIGT det är som publiceras hela tiden. Reklambilder där de failar på grundläggande saker som att typ INTE kladda till allt så att det SYNS hur dåligt redigerat det är. Folk som tjänar pengar på att göra dåligt jobb – det irriterar mig. Gör ett BRA jobb istället?

Så njä. Det är inte så mycket så att jag går runt och inbillar mig att jag är bäst på fotografi eller redigering eller hemsidebyggen eller whatnot – men jag har det inte som yrke och bör därför inte ligga på en högre skicklighetsnivå än någon som cashar in tiotusentals kronor på det i månaden.

2 kommentarer till “Saker jag kan irritera mig på

  1. Så tänker jag ofta när jag ser riktigt kassa webbsidor. Liksom herregud, det där hade jag ju kunnat göra så mycket bättre. Och så sitter jag här och tänker att jag inte är duktig nog att faktiskt jobba som webbdesigner.

    • Jomen exakt! Jag söker inte sådana jobb för jag tycker att jag är underkvalificerad, men vadfan. De människorna som anställs för det där verkar ju inte direkt kunna MER än mig..? Galet.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: