Meanwhile, in Varberg…

En sneak peek ur kameran, fotograferat med mobilen. Som ni ser.

Ja, måndag. Jag sitter i Varberg på träning för jobb men har just nu lunchrast, så passar på att skriva lite innan träningen fortsätter. Jag är trött i hela kroppen och får då och då små stressmonster i magen, men hemmet är nu färdigihoppackat (tack Martin och Monica för all hjälp ♥) och det är nu bara fem dagar kvar tills jag flyttar. Jag hade helst velat ha tid och möjlighet att redigera bilderna som togs i helgen, men ja. Det får komma efter flytten är klar, så jag försöker att sätta det som något att se fram emot snarare än något att beklaga att jag inte fått tid till. 

Bortsett från flyttstress har jag haft en väldigt trevlig helg med Martin och Monica hos mig, och det var helt klart värt att springa runt naken i skogen i lördags trots att det var kyligt som satan – bilderna ser ut att ha blivit bra och det skall bli kul att se hur de kan förbättras genom redigering :) Jag blir glad av att ha bilder där jag tycker att jag ser snygg ut ^^

Men ja. Skall försöka skriva lite mer ikväll när jag är på hotellet. Kram på er :)

P.S. Jag åt älg till lunch. FYI. D.S.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: