Lite lagom zombiefierad idag då

Jobbar hemifrån idag. Bra och dåligt. Det var väldigt skönt att slippa gå upp 05:20 och att kunna glida ut i köket i pyjamas och slå igång datorn och arbetet. Å andra sidan gillar jag att ha folk omkring mig när jag arbetar, så det är ju knappast något jag kommer att upprepa ofta som det känns just nu. Jobb har ju för mig alltid inneburit en viss social möjlighet jag annars saknar – redan när jag jobbade på Stream så fanns ju helger då jag i stort sett bara satt och längtade efter måndagen så att jag skulle få ha folk omkring mig igen.

Jag är ju väldigt kluven när det kommer till det där. Å ena sidan så är jag sedan uppväxten ensamvarg, jag stör mig när det är för mycket folk som springer runt och väsnas och stör och jag har svårt att veta hur jag skall anpassa mig till folk för att inte sticka ut för mycket och känna mig i vägen. Å andra sidan är det kul att ha någon att prata med och innerst inne vill man väl helt enkelt vara socialt accepterad? Så ja. Det är skönt att vara ensam ibland men jag har ett större socialt behov än jag själv trodde.

Men efter en hel vecka då jag har gått upp 05:20 så var det väldigt skönt att få sova till strax före åtta idag, helt klart. Hade jag inte haft så förbannat mycket att göra på kvällarna denna vecka (mäklarvisiten och så vidare) så hade jag ju försökt jobba lite olika tider just för att låta mig själv få sova ut någon dag, men ja. Ibland kommer verkligheten emellan och då får man anpassa sig därefter. Vågar inte ens börja reda i vad jag har för planer nästa vecka än, haha. Eller jo, mäklaren kommer ju tillbaka på onsdag eller torsdag för att fotografera så behöver ägna halva veckan åt att fotografstäda. Agh. Och jag kanske skall på photoshoot i helgen, det är obekräftat än så länge.

Dagens look?

Denna helg då? Jadå, mest ligga ihopkrupen och sova, misstänker jag. Samt åka på utflykt :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: