I can has c0mputer gam3s?

Random gammal bild med nörd-tema.

Så. Guild Wars 2 har just släppts och jag är nyfiken på det – funderar på att införskaffa en kopia och se ifall det är något för mig. Jag är ju sådan som köper och testar (och för det mesta förkastar) nya MMO eftersom jag ständigt är på jakt efter något som kan tillfredsställa mitt spellynne på samma sätt som WoW gjorde under vissa delar av TBC och vissa delar av WotLK. Ja, jag är sådan där dålig WoW-spelare som faktiskt inte fortfarande har våta drömmar om vanilla – mest för att mitt spelande under den första tiden var väldigt limiterat och jag aldrig kom längre än lvl 40 (trots att jag köpte det sista exemplaret som såldes på Gotland första batchen som släpptes).

Eh. Ja. Anyway. Så jag slutade spela WoW av olika anledningar, började spela igen i ett par månader och sedan sade jag hejdå. Förmodligen kommer jag inte att spela det igen – jag vet dock att jag ibland av nyfikenhet kan känna ett litet behov av att gå in i Azeroth igen och se ifall de kanske har fixat det och gjort allt bra igen. Men jag vet också att det är stor risk för besvikelse där – WoW är VERKLIGEN inte vad det en gång var. Det är för lätt nu. Free epax much?

Jag köpte Collectors Edition av WAR när det släpptes. Spelade spelet i kanske …en månad? Slutade.
Jag spelade open beta av RIFT och köpte sedan spelet när det släpptes. Spelade spelet i kanske …en månad? Slutade.

Det bådar ju inte jättegott, liksom. Jag struntade fullständigt i SWTOR, jag kunde inte bry mig mindre om The Secret World. Men ja. Eh. Guild Wars 2 alltså. Det verkar ändå lite kul. Vi får se.

För övrigt så är det snack om ett MMO i Elder Scrolls-världen. Kollade på lite screenshots och det verkar riktigt snyggt. Om spelet kan hålla bra nivå också så finns det nog hopp för ett snyggt och bra spel där. Vi håller tummarna.

Jag vill spela Skyrim också. Testade vid ett tillfälle men kom ingenvart, blev dock sugen på mer. I used to play WoW like you but then I took an arrow to the knee.

Vi får se hur det går med det.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: