Flyttfågel

I luften utanför fönstret hänger skyn grå och regntung. Jag har just ätit en ytterst otillfredsställande middag och sitter nu och låter maten smälta innan jag tänker sätta igång med kvällens aktiviteter: Packa stuff i lådor. I hallen står tio lådor och väntar på att bli ihopvikta och fyllda. Min motivation är att det blir enklare att hålla lägenheten städad och visningsklar om jag får undan allt onödigt – det är inte precis så att jag känner ett skriande behov av att ha alla mina böcker och filmer uppe.

Idag slösurfade jag på hemnet och tittade efter eventuella nya bostäder för mig. Hittade en som enligt google ligger 19 minuters promenad från Södervärn – vilket hade varit helt optimalt. Trevlig liten tvåa, inte fasligt dyr och hyran är OK. Men ja. Så länge jag sitter fast i en lägenhet i Helsingborg så kommer jag inte att kunna göra något – såvida jag inte kan låna av banken trots att halva kapitalet sitter fast här. Känns inte så troligt, va? Jag har ytterst lite förtroende för banken efter mitt försök förra året att köpa lägenhet. Så ja. Städa undan vad som går att städa undan, bo i lådor, flytta så fort möjligheten öppnar sig. Kan ta ett par dubbelhyror om det hjälper, så att jag har någonstans att bo när vi får sålt här.

För övrigt råkade jag för en halvtimme sedan slå lilltån i ett stolsben och kan nu inte böja på tån utan att det blixtrar framför ögonen på mig. Det känns ju stabilt.

Men nu är det action. Hej så länge.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: