När saker inte vill fungera

Ja, på grund av att Tele2 återigen fuckat upp vårt internet så har jag ingen möjlighet att skriva något här just nu. Jag hoppas att det fungerar ikväll så att jag kan få skriva av mig lite, men tills vidare så får det väl fortsätta vara dött här, antar jag.

Lovely.

2 kommentarer till “När saker inte vill fungera

  1. Hej Zombielicious,

    Tråkigt att se att du har problem med din internetuppkoppling. Eftersom det kan finnas många olika orsaker till att det inte fungerar som det ska så rekommenderar vi att du ringer till vår tekniska support på 0772-25 25 25 och gör en felsökning. Det du kan tänka på är att ha datorn påslagen när du ringer och om det är ett mobilt bredband ha modem, simkort och PIN-kod tillgängligt för snabbare hjälp. Om du fortfarande har problem efter att ha följt supportens instruktioner får du gärna mejla mig så tar vi en titt på ditt ärende.

    Med vänliga hälsningar

    Cecilia Uhr, Tele2

    cecilia.uhr@tele2.com

  2. Mitt internet i telefonen har inte fungerat på tre dagar nu, också tele2. Men åtminstone kan jag ringa och skicka sms, det fungerade heller inte för någon dag sedan. Återställde eländet men får fortfarande inte internet i den.=/ Så hu var starten på det nya året ?

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: