Mer på temat 12: Tolv foton från i söndags!

Ett litet montage av ett par av bilderna jag tog i söndags på min promenad. Skånsk vinter, gott folk! Jag hade förhoppning om att vi skulle få en vit vinter för tredje året i rad, men istället har det varmt varmt och grönt och blött. Hepp. Så man får göra det bästa av situationen: Kan jag inte ta kort på rimfrost får jag väl ta kort på dagg och vad för regndroppar som fortfarande finns kvar.

Jag har snackat lite med folk som jobbar för Nikon idag och har fått en hel del intressanta saker att tänka på, så såvida jag inte glömmer bort det så skall jag ta med mig kameran + makrogluggen imorgon så skall vi se vad man kan göra för spännande saker med min lilla leksak :)

Ovädret förhindrar mig från att gå ut, så alla planer på en eventuell promenad är numera helt grusade. Jag äter lite (äcklig) choklad istället, och skall nog till att se på en film ifall jag inte sätter mig och pillar lite i Illustrator istället. Vi får se.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: