Sprid i vår vinternatt ljus av din fägring

Jag tror banne mig att jag fick sova klokt i nättras! Kan inte garantera det hundraprocentigt, men det känns faktiskt som att jag har fått vila ut. Omg omg omg!

Blev klar med julklapparna igår! ~ish. Skall ut på stan en snabb vända och hämta den sista grejen typ, och sedan är det bara att invänta att posten skall leverera alla mina prylar :) Jag hoppas att folk kommer att tycka om sakerna jag har köpt till dem! Min budget för exet tänjdes en hel del så råkade väl kanske köpa lite väl dyra prylar sådär i retrospekt, men vad fan. Har han stått ut med mig hela den är tiden är väl ett par schyssta julklappar det minsta man kan göra för honom? ^^

Bokade biljetter för Aalborgresan igår också, så nu är den biten bokad, klar och bara att invänta. Folks reaktion på det hela har ganska uteslutande varit ”Jag beklagar sorgen”, haha ^^

Nåväl. Det är tisdag, vilket är en klar förbättring mot måndagen. Jag har typ förmodligen kanske möjligen fått sova natten igenom – bortsett från att jag vaknade till lite snabbt halv sex, men det var ju så sent om natten att det inte räknas! – och det är Lucia idag. Hepp. Hade jag haft en vit klänning hade jag ju kunnat ha det på mig, men det enda jag har i den vägen är ett nattlinne som är täckt av blod.

…vilket när jag tänker på det faktiskt är SJUKT PASSANDE för att hedra ett helgon som i vanliga fall har ett rött band om midjan som skall symbolisera blod! Men nej, jag tänker inte gå på jobb i ett nattlinne, så fu :P

Inleder morgonen med julmusik. Ute lyser snön med sin frånvaro. Jahapp. Jag hoppas fortfarande på snö hos mamma i helgen…

2 kommentarer till “Sprid i vår vinternatt ljus av din fägring

  1. Tänkte kommentera såhär random då jag har din hemsida i mina bookmarks, dyker upp här då och då ytlig som jag är för att se vackra bilder på fagra damen. Men ack det har varit sämre med det nu än för ett tag sen, skärpning! Gör internet en god gärning såhär kring juletider :)

    • Nä men det där var ju en fullkomligt charmerande kommentar måste jag ju säga, bevis på känsla för feeling och takt och ton…. suck

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: