Nä alltså, ibland springer jag ju ut i skogen och knuffar träd

Foto: Mia Schlyter

Vaknade halv sex, men såg till att somna om eftersom klockan inte skulle ringa förrän kvart över sex. När klockan väl ringde så gjorde jag det ödesdigra misstaget att få för mig att snooza. Ytterst korkat. Nu är jag tröttare än aldrig förr, orkaaaa.

Mitt hår är på sina ställen så urblekt att det är nästan blont. På köpet har jag fått en massa utväxt också. Haha, det ser fan inte klokt ut, men det är i alla fall inte rosa! Skall dock färga om det i helgen tänkte jag, om jag hinner köpa färg på fredag det vill säga. Kan ju inte sitta och se ut som en clown i håret bara sådär. Det får mig att känna mig ytterst osnygg, faktiskt. Men det är mest utväxten jag stör mig på, resten är ingen större fara med. Intressant med lite flammigt hår sådär ju. Så vi får väl hoppas att håret har fått vila ut tillräckligt nu så att det faktiskt fastnar lite färg i det också :P

Onsdag idag? Ugh, tiden springer.

Insåg igår när jag provade lite kläder till nyår att jag blivit mycket större. Dog lite smått när jag upptäckte att mina klänningar är för små för mig :( Förvånades dock över att den som satt typ bäst var i storlek XS? Hm. Tog i alla fall ett beslut rakt av att det fan får bli ändring nu. Jag får i mig alldeles för mycket socker igen och det är ju inte ens gott! Sitter där med en godispåse och äter mest för att få i mig energi, det fungerar inte ens. Så det få bli sjuka mängder vatten istället, det blir man också pigg på bara man släpper sockerberoendet. Så ja. Det första jag gjorde var att gå och hälla ut min halva burk cola, och sedan ångrade jag mig lite men det var ju egentligen bara beroendet som var ledsen där. Jag gillar inte ens cola! Fy vad onödigt att dricka skiten. Usch. Så ja. Hejdå dumma sockerberoende och kanske äckliga fettmage, hej lite nyttigare liv sådär mitt i vintern. (håll tummarna för mig, det är ju lite småmarigt sådär runt jul antar jag)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: