Svallvågor

Det är bättre nu. Jag har stressat ner lite, och jag har lyssnat på sådan där musik som gör mig gladare. Glad Zombie är en bra Zombie, amirite? Har även ätit kvällsmat så ni som oroat er över att jag inte ätit något idag kan ju glädja er åt att större delen av en hamburgare numera huserar i min mage.

Nu sitter jag och sjunger med i gamla Misfitslåtar och suktar lite efter Michale Graves. Så det är som vanligt, helt enkelt. Herregudjagvillhadenmannenbaraförhansvackraröst! ♥ (sedan att han är en snygging med het kropp skadar ju inte heller… :3)

Planen för kvällen är att planera morgondagens muffinsbak (skall baka muffins till teamet när jag kommer hem från dansträningen, lär ju vara superpigg då ;)), ta en promenad samt typ städa av lite här hemma. Vi får se. Just nu vill jag bara sitta här och ta det lite lugnt, och kanske försöka få upp värmen lite i kroppen (dvs hitta en kofta) och sedan får kvällen nog gå som den vill. Jag orkar inte stressa över något, inte idag.

Tack ni som har hört av er och erbjudit mig kramar, öron och så vidare. Ni är fina ♥

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: