En tisdagseftermiddag i slutet av November

Känner att det börjar bli dags att fixa lite nya bilder snart. I synnerhet nu när jag har knallrosa hår! Jag hade gärna fixat lite söta pinupbilder, typ. Dock är det lite knivigt när man inte riktigt har location för det :P Det är ju liiiiite för kallt ute just nu för att jag skall vilja springa runt utan kläder (nej, det är det inte, jag inbillar mig fortfarande att jag vill springa runt halvnaken i skog och berg, det är hopplöst).

Men ja. Vi får se. Jag skall fundera på saken och se vad man kan komma fram till.

Arbetsdagen inleddes med att brandlarmet gick precis som jag skulle in på innergården, så fick stå i tjugofem minuter och frysa utomhus innan vi fick klartecken på att gå in igen. Hepp.

Upp och ner idag. Först bra, sedan fick jag stressryck och kände mig lite smått panikslagen och sedan jämnade det ut sig och blev bra igen. Det skadar inte att ha trevliga kollegor man kan skratta med så att man blir på bättre humör ^^

Ikväll skall jag ta en promenad och sedan göra inget mer. Bara chilla. Ta det lugnt. Andas. Stressa av. Eventuellt duscha i sisådär fyra timmar bara för värmens skull. Varmvatten, meow ^^

Så ser planen ut :)

Dagens look:

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: