En positiv femma

Fem bra saker just nu:

  • Jag har insett att jag har sjukt långa ögonfransar och jag gillar det!
  • Musik. Ständiga räddare i nöden. Tar mig ut på äventyr, får mitt blod att rusa, lugnar ner mig och vyssjar mig till sömns.
  • Stiliga män. Ja för fan, det är aldrig fel!
  • Jag ser ju faktiskt inte helt osnygg ut i rosa hår, awesome!
  • Idiotiska småsaker som får en att fnissa. Som typ heavy breathers under telefonmöten eller folk som inte lyssnar för fem öre ^_^

Och med det i skallen så krälar jag nu till sängs och hoppas att jag får sova och att om jag drömmer så är det bara om vackra och fina saker som gör mig glad och nöjd och tillfreds. Imorgon är det sista dansträningen, på söndag är det avslutningsuppträdande och sedan får vi se vad som händer. Mia hade hittat en kurs i ren magdans som verkade intressant. Jag gillar magdans! Man skall svänga på höfterna och är det något jag är bra på så är det höftrörelser ^^

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: