En dag, kanske länge än, skall du vaggas till ro

Foto: Monica Hansson

Två nätter i rad har jag vaknat upp efter väldigt mycket action på drömfronten, men jag minns inget alls, i stort sett. Fruktansvärt irriterande, för det känns som att jag saknar ett stort stycke här. Ugh. Har inte sovit bra, heller. Inbillar mig att jag är mörk under ögonen, och känner att jag är seg i hela kroppen. Gnäll gnäll.

Nåväl. Blir väl piggare bara jag kommer iväg till jobb och kommer igång med arbetsdagen. Jag gillar måndagar på så sätt, de är snabbt överstökade och man är alldeles för trött för att inse att man är trött :P

Tvättdag igår, så jag inbillar mig att det kommer att bli lät att hitta kläder idag. Och jag tänker inte tupera håret på hundra år nu, det tog sjukt lång tid att reda ut det igår efter två kvällars trassel, haha ^^

Hade igår på mig ett par byxor som alltid är alldeles för stora. Upptäckte förskräckt när jag tog dem på mig att de satt jättebra, vilket skulle innebära att jag lagt på mig typ en decimeter kring höfter och midja. Så oerhört lättad när byxorna nästan ramlade av när jag var ute och gick i dem, de var lite krympta i tvätten men drog snabbt ut sig  till normal storlek igen… Haha, så nervös där ett tag.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: