Bitterfitta

20111130-121548.jpg

Djävla skitdag detta bestämde sig för att bli. Jag orkar inte. När man tror att man har läget under kontroll så kommer det någon och sliter bort mattdjäveln man står på. Just nu är jag bitter, sönderstressad och fruktansvärt negativ. Jag hoppas att jag lyckas skrämma det på flykt ikväll, för jag har ingen lust att må såhär. Tänkte skita i att ta lunch eftersom jag tappade all form av matlust i samband med detta, men man får tydligen inte hoppa över lunchrasten. Exet köper youghurt till mig, och det tänker jag klara mig på idag. Jag orkar inte bry mig. Jag har inte ork till det här. Antar att jag är på väg tillbaka dit jag var för två år sedan. VAD ROLIGT.

Äh skitsamma. Det löser sig. Jag är bara upprörd just nu. Saker ser säkert bättre ut med lite distans till dem. Idag har jag inte distans.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: