Andra saker uppehåller min uppmärksamhet just nu

En bild från ett hotell vi bodde på när vi besökte Siquijol; Coco Grove. Det som knappt syns i bakgrunden är havet :P

Idag har jag ingen direkt skrivlust. Jag spelar Crimecraft för fullt och har hittills tagit fem levlar i dag, så jag har händerna fulla med att skjuta saker ;) Kanske postar något mer spännande här senare, men räkna inte med det.

Imorgon blir det photoshoot! Skall testa outfit och stuff ikväll, se hur jag skall göra med smink och hår och så vidare… Mrr. Tror att detta har potential att bli väldigt snyggt, så håll tummarna nu! :)

Denna färgglada lirare heter Macky, och är en macaw. Han är maskot på Coco Grove och lät djävligt konstigt när han var upprörd:
Nu skall jag fortsätta mörda saker! Tjipp :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: