Jag har en viss Glow in the dark-effekt också

Foto: Nathaniel Johansson
På fotot: Monica Hansson och Carina Hellberg

En bakom kulisserna-bild! Mest bara för att visa att a) jag hade trosor på mig och b) jag faktiskt lyser i solsken. Den enda redigering som gjorts av denna bild är att jag har satt ett litet löv på mitt bröst :P

Nu kan ni alltså, med gott samvete, sluta tvivla på huruvida jag har en glow-effekt när jag är naken i solsken eller ej :)

Galen dag på jobb. Hepp. Massa lulz också, förvisso, åt en viss artikel som publicerades på HD.se i helgen :P Sickna idioter det finns, haha. Nåväl, jag tänker nog inte skriva så mycket mer om det då det berör min arbetsplats och det känns inte helt kosher :P

Ikväll blir det dansträning! Med ny lärare! Utan Mia! I högklackat! …jag vet inte ens varför jag försöker få det att verka som att jag inte är livrädd, haha :D Men det skall bli skönt att få dansa av sig lite i alla fall, det är ju nu tre veckor sedan jag senast fick träna. Chubbylicious. Urgh.

Nå. Mer senare! Pusipus!

Also, dagens look:
…ja, ni fattar kanske varför jag tycker att det är värt att betala nästan det dubbla priset för hårfärg. Meow!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: