Barbacka

Foto: Monica Hansson

Galet förvirrad när jag vaknade i morse. Jag drömde så konstigt också, men jag minns inte tillräckligt. Jag kunde förvandla mig till en fjäril, jag skulle bada badkar med en massa killar men hade en sjukt söt baddräkt (den var i rosa  och vit gingham och av halterneckmodell) och det var någon som skulle dödas..? Jag tror, även fast det av dessa ledord inte framgår, att det var lite lajvrelaterat, men jag är inte helt hundra. Jag gillar inte när jag inte har kvar tillräckligt av mina drömmar för att kunna skriva något vettigt om det :/

Tisdag. Tror jag? Det känns som en tisdag. Eller kanske en fredag. Men jag gissar på tisdag, det var ju faktiskt en måndag igår. …eller hur? :P
Gamla vanliga morgonzombie, alltså ;)

Annars då? Planen är att se färdigt de tre sista episoderna av True Blood S4 ikväll. Utöver det är det nog ingen direkt speciell dag. Min mor fyllde år igår! Min far fyller år på torsdag. Sådana saker är jag glad över att minnas ^^

Jag var för övrigt typ 12 hits från att slå nytt besöksrekord igår. Hej alla nya :) Hej även alla ni som googlar er hit, jag hoppas att ni hittat vad ni sökte..? (även fast jag, tyvärr, inte särskilt ofta faktiskt skriver om lackbyxor, lackbrallor, skinnbyxor eller nudister)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: