Voodoo Bunny-Zombie

Tyvärr har jag inte namnet kvar på fotografen av ovanstående bild ;( Bilden är från Tip the Velvets Halloweenfest i November 2010 :) En trevlig men kylig kväll, och folk stirrade. Jag förstår inte varför, för jag var knappast den mest utspökade på plats. Also, enda anledningen till att jag har på mig en ful bh med fastklistrade pasties är för att jag inte kunde hitta min paljettbh ;( Pastiesarna (försvenskning ftw!) började ringla upp sig någongång halvvägs under kvällen. Huzzah!

Ytterligare en natt då jag tycks ha sovit natten igenom (jag verkar tjata om dem nu, eller hur?) Känner mig dock väldigt trött. Ingen träning fick jag igår heller, ytterst missnöjd över detta. Jag och Mia cyklade hela vägen bort, och i samma stund vi lade handen på handtaget för att öppna dörren och den klickade låst så såg vi att lokalen var helt tömd på folk. På kassadisken lyckades vi se en skylt om att allt var stängt. Vad fan? :/

Fredag idag. Igen sitter jag nu dagen före lajv och har en miljon lajvförberedelser att fixa i sista sekund :D Ibland är jag för djävla rolig, alltså. Har i alla fall testat min outfit och den fungerar, men har gjort en liten skillnad på den – kommer nog nämligen att skippa korsetten och istället ha den helt öppen framtill. Det såg mer sci-fi ut än att ha korsetten till, och kommer nog att rädda min rygg under kvällens gång ;)

Dagens huldra slänger jag upp efter jobb istället, så har ni lite mer nakenzombie att se fram emot ;)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: