Kategorier
2011-09

Vad mycket enklare allt måste vara för nudister?

Vaknar upp, förvirrad. Redan lördag? Men, men, men… var tog min fredag vägen!? Och då var jag ändå vaken till halv två igår. Det känns ju som att helgen redan är slut! Vad fan! Missnöje!

Men ja. Det blir ju en lång natt nu så då känns det nog lite mer som helg faktiskt :) Det där med att vara uppe och festa tills första tåget hem skall gå är ju en klassisk sådan där sak som gör att tiden känns lite mer utdragen, amirite?

Blev väl egentligen inte så mycket klockare på klädval till nästa helg när jag prövade runt igår, om jag skall vara helt ärlig. Dock lutar det efter smakråd från tillfrågad person mot körsbärsensemblen, och den kan ju faktiskt bli väldigt kul om jag får till det på rätt sätt! Har dock kommit fram till att jag är sjukt sugen på att ha på min min lilla matroshätta, och det sätter ju såklart käppar i alla hjul eftersom jag inte direkt hade tänkt ha en sailoroutfit. Jag HAR dock en sailoroutfit som skulle fungera, som jag sydde när jag skulle på Dekadance i Stockholm med Nadine för sisådär 8 år sedan. Kort kjol, kort topp. Så kör man knästrumpor och sailorhätta till det. Jadå. Men vi får se. Det känns mer pinup än burlesk. Fast det gör ju förvisso körsbärsoutfiten också… Urgh.

…och så har vi ju den där lilla detaljen att jag inte har en ANING om vad jag skall ha på mig kväll :D Om jag hittar en bra topp att ha till så kanske jag kör på mina OMGWTF-tighta leopardbyxor (de där man ser ut att ha fläckig hud i, för det enda som visar att man har tyg på sig är egentligen att det inte är logiskt att man skulle ha leopardmönstrade ben). Decisions decisions!

Related note: Fyfan vad jag saknar mina röda lackbyxor :(( Ni vet, de som smälte på vår inflyttningsfest. Mitt under Singstar, på köpet! Snyggaste röda lackbyxorna EVAR, från Lip Service, och de säljs inte längre. Mitt hjärta gråter varje gång jag skall hitta en outfit för jag vet vilka byxor jag INTE kommer att använda :((

Men ja, apropå snygga outfitbilder på min burleskoutfit så har vi här en sjukt snygg bild på mig och Lotta från sista Vogon jag hann besöka innan Vogon lade ner:
Jag saknar min undercut också. Men nu skall det bli långt hår, halleluja!

Ett svar på ”Vad mycket enklare allt måste vara för nudister?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *