Skogsrå


Foto: Monica Hansson

Inatt vaknade jag bara till en gång, och det var för en timme sedan. Jag vågar ju inte hoppas på något, men just nu så skulle man ju nästan kunna inbilla sig att jag är tillbaka på normal sömn igen..?

Installerade igår en widget som är bunden till google translate, eftersom ett gäng av mina utomsvenska vänner ville kunna läsa min blogg. Garvar numera ihjäl mig åt att google translate har döpt om Nath till Nathaniel Jackson :D Johansson får man tydligen inte heta :P Hoho!

Väldigt trött idag. Ikväll skall jag lyckligtvis träna, så då hoppas jag bli piggare. Väntar just nu på besked från arrangörerna till GråZonen för att se ifall jag får komma eller inte, i så fall blir det Sci-fi-lajv på lördag! Håll tummarna för mig :3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: