Om en svältande fotograf

En gång i tiden bodde jag i en rosa lägenhet i Visby, med två minuters promenadavstånd till min arbetsplats. Jag jobbade bara deltid, även fast det knappast var så det kändes efter mina trettiotimmarshelger, så pengarna som hamnade på mitt lönekonto när månaden var slut var knappa. Det fanns månader då jag knappt hade råd med mat, men jag klarade mig ändå – mest av principskäl och för att jag var så glad över att jag ägde min egna lägenhet (och för att mamma och pappa då och då stack till mig en hundralapp eller bjöd hem mig på middag <3)

När jag kom hem från jobbet så brukade jag ägna mig åt en av tre saker:

  • Spela World of Warcraft
  • Leka med Eric och Leo
  • Sätta upp en massa knasiga photoshoots hemma

Jag har så mycket skumma bilder på mig själv från den här tiden :D Det som däremot gör mig lite ledsen är att typ inga bilder alls finns kvar från när jag var 16-18, för jag och Ida hade massa coola photoshoots på den tiden och det borde ju rent hypotetiskt finnas typ 200 bilder åtminstone?

Jag har frågat runt bland de som fick dessa bilder av mig, men ingen har något kvar. Såklart inte, vem sparar tio år gamla bilder på en avlägsen tjejkompis då hon gothar runt i skogen?, men det var ju värt ett försök i alla fall. Men ja. Jag önskar verkligen att jag hade dem kvar, för i stort sett de enda bilder som finns på mig från gymnasietiden (heck, även från högstadietiden!) är skolkatalogbilderna. Allt annat fanns bara som digitala bilder och de har försvunnit.

Feck.

Tur då att jag är lite mer på på att ta bilder på mig själv numera! Ni som är vänner med mig på Facebook vet ju redan att jag försöker ta en bild på mig själv om dagen :) Jag har ju inte riktigt lyckats med det, men det har i alla fall blivit 137 bilder bara där sedan maj 2010. Wohoo!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: