Nyvaken Zombie gör förvirrade saker

Min rumpa ser mastodontstor ut på denna bild! Oh snap!

Om jag inte är helt ute och cyklar så tror jag att jag faktiskt sov fram till fem innan jag vaknade första gången? Gick upp, gick på toa, gick tillbaka till sängen och ställde om väckarklockan och satte igång timern, ifall att liksom. Jag blir så nervös när jag ändrar klocktiden; det har hänt EN gång att larmet inte har gått av och det var beroende på sommartid/vintertid-tjafset och en bugg i iPhone, men jag blir orolig av sådant. Lade mig tillrätta och funderade en kort stund innan jag insåg följande:

  1. Klockan är fem.
  2. Min klocka ringer vanligtvis 6:25
  3. I ren nyvaken förvirring fick jag för mig att klockan brukade ringa 5:25
  4. Så jag hade ju ställt om den till 6:40 (eftersom klockan var fem och jag ville få sova lite längre än 25 minuter innan den skulle ringa)

Förstår ni resonemanget? Jag fnissade lite glatt när jag ställde om larmet att ringa 6:25 istället. Mer än en TIMME till jag får sova? Awesomeeee.

*Edit: Kunde själv inte se bilderna när jag kikade in från jobbet, så uppdaterade och lade in dem på riktigt :P

2 kommentarer till “Nyvaken Zombie gör förvirrade saker

  1. Riktigt bra bilder. hehe läste ditt inlägg om wacken. Det sorgliga är att vi var på en festival (metalcamp) i Slovenien och hade inte hört In extremo innan, så vi missar dem. Sen hör jag dem efter festivalen och de är ju skitbra…Men vi skall fan se båda set de gör på kryssningen i januari. riktigt bra band, verkar få med sig publiken till ultimatum också. Ha det bäst !

  2. You have a beautiful butt, it matches the rest of you

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: