Med dig försvann en del av himlen

Nittonde september. En dag som innebär två saker. Det största och viktigaste är att det är min systers födelsedag. Anna hade blivit 32 år gammal idag, helt galet! Underbara, älskade, ljuva, fina syster. Jag saknar dig så förbannat, du förstår det vad?

Det andra som inträffar idag är Talk Like a Pirate Day (TLAPD). Och det, me hearties, är precis vad det låter som!

Faktum är att jag minns ett år när jag ringde till Anna och glatt frågade ”Vet du vad det är för dag idag?” eftersom jag just hört talas om TLAPD, och hon inte helt glatt svarar ”Ja, det är min födelsedag…”
Jag skäms fortfarande över det :(

Så ja. På med era piratoutfits och se till att ha en förbaskat bra dag, helt enkelt! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: