Hälften av mina ord rejectas ju! Inte så lätt då ju!

Eh… som sagt, skumma photoshoots ;)

Gick och lade mig dödstidigt igår! Eller ja. Jag tänkte gå och lägga mig vid åtta, eftersom jag skulle läsa, men så ringde mamma så det blev inte förrän nio jag kom i säng. Läste i en och en halv timme och sedan somnade jag. Mycket bra. Vaknade dock till ett par gånger under natten (igen) och sista gången jag vaknade (halv fyra) var jag galet pigg och låg en bra stund innan jag somnade om igen. Drömde någonstans mitt i allt att Robin hade vunnit någon turnering på Wordfeud och skulle få femtontusen om han åkte ifrån sin familj i tre år. Han var osäker på hur han skulle göra, dock. …jag installerade alltså Wordfeud i förrgår, hur kan jag REDAN drömma om skiten? :P

Jag är för övrigt skitkass på det :D Jag har vunnit EN match hittills, och visserligen har jag bara spelat färdigt två matcher men jag ligger så sjukt långt efter i de jag spelar att jag inte riktigt tänker ens inbilla mig att jag har en chans att vinna ;)

För övrigt har jag lyckats sova på mage igen. Har sjukt ont i svanken nu, och var ju stel redan innan. Fan!

Nåväl. Kläder, smink, sprit, jobb.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: