Kategorier
2011-09

Fast jag vet inte jag, det kanske bara var Arga Leken de var ute efter?

Utgång igår kväll då!
Efter att ha spenderat typ två timmar åt att testa en miljon olika kombinationer av kläder så beslutade jag mig för att köra på min supersöta leopardtopp från Stop Staring!, en svart underbustkorsett i siden och en pennkjol i lack från Leg Avenue. Till det blev det ett par tunna svarta nylonstrumpor med söm baktill samt ett par låga vita snörskor.

Åkte ner till Malmö och mötte upp Lotta och Tobbe på Coop, där vi köpte kött och tillbehör. Sedan lagade Tobbe gudagod mat åt oss mellan jag målade naglarna (glittriga röda) och kollade på musikvideos med Lotta. Efter vi käkat spenderade vi ytterligare ett par timmar åt att kolla musikvideos, samt göra oss snygga. Jag kom fram till att min pennkjol inte alls var på bra humör så jag tog den extra pennkjolen i svart bomullstyg som jag på ren inspiration snappade med mig hemifrån, eftersom dragkedjan muppade på lackkjolen. Den var ju faktiskt både tightare och kortare, så det måste ju varit en win bara det.

Sedan gick vi ut på Deep och dansade och sjöng, och dodgade skumma människor som tror att att ställa sig och stirra hårt på folk är ett bra sätt att ta kontakt. När vi skulle gå hem kom det fram en kille som tydligen visste vad jag hette, eftersom han hade kollat upp mig på Facebook. Um. Okej? (kan folk sluta påpeka att de känner igen mig från Facebook? Det är typ den tredje på en månad??)

Sov-ish mellan fem och tio, och sedan åkte jag hem. Nu sitter jag bakfull (fuck that, jag drack ju knappt något!) och tråkar, men skall fixa lunch och se på lite Top Model nu. Köpte ett tyg igår som jag skall sy en galet söt klänning av, och så har jag tvättid om en och en halv timme. Utöver det kommer jag nog att spendera hela dagen på soffan känner jag ;)

Pusipus ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *