En röst man vill ligga med

Foto: Monica Hansson

Monica tog kort på mig när jag satt och kliade mig på näsan. Lite bisarrt, men ja. Det ser ju ganska sött ut ändå :3

Spelar Misfits på hög volym och ylar glatt med, fast jag bara kan texterna lite halvdant. Skit i det, jag är glad och herregud jag vill ha sex med Michale Graves’ röst! Jag sådär blir helt lyrisk varje gång jag lyssnar på herr Graves, det är något så sjukt vackert över hans röst. Att ha sedan ser väldigt snygg ut är ju knappast en nackdel ;)

Annan musik jag gärna spelar på hög volym och försöker sjunga med i: The Spookshow, The Creepshow, Phantom of the Opera-soundtracket, Jesus Christ Superstar-soundtracket, Nordman, Queen, Abba, och så vidare in absurdum. Det jobbiga är ju när man sitter på jobb och en av de där låtarna man jättegärna skrålar med i dyker upp i hörlurarna för en, för det är fan impulskontroll så att man inte sätter igång och sjunger rakt av där :D

Nu skall jag slinka i min catsuit och se precis hurpass obekväm jag kommer att vara på lördag :D Sedan blir det lite skrivande innan jag kryper i säng och somnar med näsan i en bok <3

En kommentar till “En röst man vill ligga med

  1. Själv vill jag pippa rösten till sångaren i Follow Him To The End Of The Desert & eftersom han har balaklava kan jag bestämma att han är snygg ,) så länge jag inte börjar efterforska för det lär han ju inte vara haha..

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: