Eller så skiter jag i allt och fixar en burka

Godmorgon!

Idag lyckades jag faktiskt helt låta bli att snooza, känner mig lite stolt :) I vanliga fall går jag ju faktiskt upp direkt när klockan ringer, men de här senaste dagarna har jag varit alldeles galet supertrött när klockan ringt att jag ju snott åt mig ett par extra minuters sömn varje dag. Jag har dock typ tusen saker som skall vara klara tills fredag, så då har man inte lyxen att unna sig lite extra sömn på morgonen. Så är det.

Så. Min klänning är i stort sett klar. Jag behöver fixa knäppning på den, vilken kommer att sitta i ryggen = skitsvårt att göra själv. Utöver det skall jag bara fästa axelbanden och fixa lite småjusteringar på den, men mer eller mindre kan den betraktas som klar. Nöjd, faktiskt. Den är klart över förväntan! Kanske inte riktigt så bra som jag egentligen hade hoppats att den skulle bli, men den är ju helt frihandad så vad fan. Hela livstycket är skapat genom principen ”nåla fast en massa tyg till dig själv,rita på det med en blyertspenna, nåla mer och hoppas på det bästa” och det verkar ju faktiskt vara en ganska lyckad princip i det här fallet.

Dock… tror jag att jag har min andra outfit på mig. Klänningen är sockersöt, men jag tror den andra outfiten passar bättre i ett burlesksammanhang. Får se. Jag har ju en djäkla massa saker att göra, så klänningen är ju en extra stressfaktor just nu. Eftersom jag HAR en väldigt bra outfit som alternativ så är frågan om man inte skall lägga klänningen på is just nu och ha den på sig typ nästa gång..? Så hinner jag med alla små detaljer på den också. Hrm. Ibland kanske man skall lyssna på sin vuxna sida istället för att låta barnet bestämma allt?

Onsdag. Mittwoch. Den här veckan släpar och springer om vartannat, första halvan går så sjukt segt och sedan har veckan helt plötsligt försvunnit helt för en. Bläurgh.

Nu: Kläder, smink, köttyxa

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: