Eftertänksamhet

Foto: Nathaniel Johansson

Två dagar i rad nu har jag vaknat innan klockan ringt. Eller, ja, om vi räknar med att jag blev väckt av främmande samtal i måndags så är det ju faktiskt tre dagar. Tror faktiskt även, peppar peppar, att jag har fått sova hela natten igenom hittills denna vecka? Jag kan inte minnas att jag har vaknat sjuhundrafemtio gånger i alla fall. Wohoo! Normal sömn ftw!

Återigen en onsdag. Jag är förtvivlad över hur snabbt veckodagarna springer förbi. Fick ett sms av mamma igår där hon grattade mig på 27,5-årsdagen, för nu är det bara ett halvår kvar tills jag blir 28. Hepp. Det är ju så många saker jag vill hinna med innan jag blir för gammal! (jag menar inte att 28 är för gammal, så ni som sitter på 27+ behöver inte blåsa upp er i indignation här :P)

Men ja. Det löser sig väl.

  • Note to self: Skriv ett brev till mommo!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: