Är du kvinna eller räv?

Tömmer kamerans minneskort, och sedan går jag och Nath ut i skogen för att scouta bra område för mig och Monica att ha photoshoot nästa helg :) Planerna är som sagt var att ta lite nya huldrebilder, samt efter lite snabb brainstorming även se ifall man inte kan få till någon form av Alice i Underlandet-historia. Antingen blir det sockersött, eller så blir det gothmörkt. Tror det kan bli riktigt bra :) Får kolla upp outfits och stuff i lugn och ro under veckan, men jag har ju det mesta liggande ändå så ^^

Gårdagen var riktigt bra, faktiskt. Sista dagen på arbetsveckan, jag orkade inte stressa sönder utan tog det för vad det var. Fick en extraskärm på jobb så så fort jag kommer ihåg att jag inte behöver tabba mellan fönster längre kommer jag att kunna öka min effektivitet :) woohoo! ^^
Avslutade fredagen med att titta på  först Team America och sedan Zoolander, mjau ^^ Alltid bra med lite komedier när man är på rätt humör :)

Men ja. Ut  i skogen var det! Kameran hänger med, kanske får lite snygga bilder idag också! :)

Kram på er!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: