Zombie vs. Zzucken

Fast det kändes ju ändå helt OK att vara tillbaka på jobb igår. Jag är fullständigt inställd på att det är höst nu, och det ÄR det även fast folk tycker att det räknas som sommar Augusti ut. Srsly u guys, detta är förhösten. Den är ljummen, solig, regnig och djävligt fin. I likes ^^

Satt och smidde onda planer och roade mig med att börja bygga en playlist för lite fin och passande höstmusik :)

Efter jobb kom min bror över och chillade. Vi tog en promenad, körde Singstar och spelade Might and Magic VI tillsammans, och var allmänt nostalgiska. Vi spelade det tillsammans när vi bodde på Vikingagatan, så det är länge sedan sist. Som sagt, tror att jag var typ sjutton när vår dator ominstallerades och alla våra saves försvann. Jag surnade ju till och ville inte spela mer då, hade ju lagt så sjukt mycket tid och kraft på att komma någonvart. Urgh.

Skall se ifall jag kan få upp lite av mina Visbybilder i galleriet jag byggde ikväll, måste bara lista ut vad det är som blockerar uppladdningen och haxXa lite. HAXX.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: