Visby, dag 4

Gårdagen visade sig faktiskt bli bättre än förrgårdagen! Gick ner till marknaden och Tittade runt efter en ”gillesring” och hittade den inom kort:

20110810-102238.jpg
Efter den var köpt satte jag mig i skuggan under ett träd vid paviljongsplan och lyssnade på dåliga, högljudda jonglörer/narrar/idioter. Började frysa och tänkte gå hemom en sväng, men då kom Tulle och drog med mig på något spex. …som även det mest var högljutt.

Sedan köpte jag lunch och gick hem till Leo, där jag hängde en stund. Leo poserade lite fint med cap och tandborste:

20110810-102646.jpg
När han och hans vänner drog ner till marknaden stack jag över till Eric och Elisabeth istället, där jag busade med Eneas samt såg på Hell’s Kitchen. Efteråt drog jag med Eric ner på stan.

Vi tänkte först gå på Kapitel, men det var så mycket folk där så vi tänkte ge Bistra Haren ett försök. Vi hann dock knappt in på Bistra innan vi vände och flydde; ”trubaduren” som satt där spelade musik som var så sjukt dålig att vi inte kunde stå ut. Vi gick istället tillbaka till Kapitel. Leo kom dit efter ett tag och så hängde vi där och snackade skit fram tills de stängde.

:)

Idag skall jag hänga på marknaden med Elisabeth och Emelie, och sedan blir det picknick med Sorkar och Strängar! :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: