Undernärt knubbdäck

Lyssnar på Volund och försöker vakna till liv. Inser att musikvalet kanske inte är det mest uppiggande, haha, men det är bra i alla fall så det får duga just nu. Får väl byta till Combichrist, E-Craft och Nachtmahr om en stund då, så lär jag väl bli piggelin…

Känner just nu av lite av dansen i benen, får se hur det artar sig under dagen. Antingen blir jag ännu stelare och sitter och gnäller på benvärk hela dagen, eller så går det över och jag känner mig imponerad av mig själv, woo. Jag tror på förstnämnda ;)

Jag har inte sovit klokt på sistone :/ Jag sover gott, men jag vaknar ofta. Illa. Hittade en lista över symptom ifall man lider av brist på olika ämnen, och jag har insett att de flesta av alla symptomen stämmer in, så jag drog snabbt slutsatsen att jag lider av både järn-, salt-, fett- och näringsbrist. Go me!

Bilden är en länk till källsidan jag lånade den ifrån.

Så… Äta lite bättre, kanske?

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: