Morgonzombie

Tappar bort mina drömmar direkt när jag vaknar, för andra natten i rad. Inte för att jag tror att jag drömmer så spännande saker just nu, men det stör mig att det bara blåser bort.

Solen skiner just nu och efter jobbet skall jag ta en promenad för att komma igång med lite lättare träning. Jag vet ju också att just en halvrask promenad kanske inte är den bästa sortens träning, men vad fan. Kom ihåg vem det är som talar här också, en chubbylicious och slackersome Zombie ;) Kommer jag igång med att röra på mig så kan jag avancera till tuffare träning sedan! Wohoo! (låt mig lura mig själv här nu, move along.)

Här har ni en kul video ni kan lyssna på och titta på. Tjipp! Fullständigt SFW, ifall ni är oroliga över vad jag försöker lura in er på. Det är en låt om Megaman. Sluta tjafsa nu och gå och lyssna istället!

Lagom seg idag. Ugh. Sluta med det. …äh… tar en dusch istället… Hejdå :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: