Hemma igen!

Hemma igen! Eller ja, jag kom hem vid tolv typ, har bara inte orkat skriva något än :P

Vad har jag gjort idag? Jag har tittat igenom 2000 bilder och redigerat ~300 av dem. Tro mig, det tar tid. Sjuuuuk tid. Galet trött i skallen, halvsov på flyget hem. Mina hörlurar gick sönder igår så kunde inte lyssna på musik, inte helt glädjande tbh. Så, sedan jag kom hem har högtalarna gått varma med massa bra musik, hurra ^^

Skall ladda upp en massa bilder här sedan, jag har sjuuuuukt mycket bilder på allt från lajvare till rosor och ruiner och himmel och pannkaka. Eller nä, inte så mycket pannkakor ;P

Jag skall försöka få ork och tid till att skriva klart mitt visbyreferat imorgon, idag är jag lite för seg och upptagen med bildredigering :P

Puss på er :*

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: