Saker som fått mig att le stort idag

Jag har ju självklart tagit en hel del bilder idag också! :) Tog med kameran till jobbet och tog ”the scenic route” hem (WoW-spelare vet vad jag talar om ;))

Tramsade först runt lite med en mandarin på frukostrasten. Lade den i fönstret i köket och gillade ljuset det blev :) Ute regnade det, mer eller mindre, så det blev inte så solglatt utan snarare lite mer dystra färger. Det oranga stack därför ut lite mer :)

Har säkert 30 bilder på dessa blad med vattendroppar på – tycker det är väldigt vackert! Som stora silverdroppar nästan, vatten har en oerhört fin konsistens på det här sättet :)

Jag gillar, som ni kanske förstått, att ta kort på flygfän in action :) Ibland får man till riktigt roliga bilder på det viset ^^

Ja. Som ni återkommande läsare förmodligen märkt by now så älskar jag mitt makroobjektiv :) Jag tycker att det har tagit mig till en ny nivå gällande fotografering, och jag känner mig mer hemma med kameran uppkörd i diverse växter och djurliv än när jag som tidigare försökte åstadkomma liknande effekter med mitt andra objektiv som hellre skall användas för bilder med mer distans. :)

Nath, gullig som han är, köpte ett UV-filter till mig som nu sitter monterat på mitt makroobjektiv! Han snubblade nämligen förbi konkursrean på ONOFF idag.

Ringde Leo på lunchen idag, kände mig väldigt glad och uppåt efteråt. Inte pratat med honom på länge, tyvärr, men det som är så underbart med både honom och Eric är att det är så lätt att bara plocka upp där vi sist avslutade, utan en massa konstig stämning och tryckt tystnad. Finaste vännerna mina <3

Nu skall Nath spela Alice och jag skall se på samt försöka snickra ihop min skjorta. Jag har lite idéer på eventuell konstruktion och fick dem genom Nathaniel bekräftade av hans sömmerskeutbildade väninna tidigare, så vi får se hur det går. Håll tummarna för mig!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: