Packat och klart! Eller ja, inte direkt

Mitt porträtt av Nathaniel :) Baserat på en bild jag tog på honom när vi var i Visby tillsammans första gången.

Nyss hemkommen från jobb! Sista dagen med Commercial idag. Nu går jag på en veckas semester och sedan ”tillhör” jag Consumer istället. Och OJ vad det skall bli skönt med lite ledighet! Sist jag hade planerad ledighet utöver helgdagar var i slutet av September förra året, så jag är lite lagom sliten nu – vilket jag även känt av nu sista veckan. Jag har varit så nära att snap:a så det är rent läskigt, haha.

Så ja. Nu vidare på nästa äventyr! Åker imorgon förmiddag, är hemma igen åtta dagar senare på kvällen. Som ni kanske kan förstå så kommer det inte att hända särskilt mycket här på bloggen när jag är iväg, men jag kan utlova att det dyker upp både bilder och berättelser så fort jag har landat igen efter lajvet! Kommer att ha med mobil + laddare så så länge jag kan ladda batteriet skall jag försöka posta lite under funkisdagarna, men jag vågar inte lova för mycket på den punkten.

Får se ifall jag kan fixa ett par tidsinställda inlägg också, så händer det i alla fall NÅGOT här, amirite? :)

Dagens look, inklusive mörkröda ögonbryn:
Hade en svart underbustkorsett och ett par kostymbyxor till – det är ju faktiskt non-casual friday idag! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: