Morgonstund har ångest i mund

Det känns ju rakt av upplagt för en underbar dag idag. Ohwait. SARCASM.

Jag tror jag somnade någongång runt halv två. Gick upp fem timmar senare. Ingen aning ifall jag sovit hela tiden, men jag tror att jag vaknade till vid åtminstone ett tillfälle. Hela ansiktet känns svullet idag, och ögonen är inte riktigt sugna på att hålla sig uppe. Fan också. Får hoppas att det blir en bra dag på jobb idag, I guess.

Är just nu sjukt uppstressad över hela lajvgrejen. Känner mest att jag vill krypa in och gömma mig under en sten, men det fixar sig. Bara jag kommer iväg så blir allt bra, tror jag. Jag har i stort sett inget kvar att sy, utan det är mest bara lite små detaljer som skall fixas.

Äh… allt var så mycket enklare på den tiden när jag fick åka med Eric och Leo. Men jag tror faktiskt att jag har en chans att växa lite som människa ifall jag klarar av att göra detta ensam, om jag skall vara ärlig. …jag önskar bara att jag hade lite mer förtroende för den tanken :P

Behöver göra mig klar nu, för att jag skall hinna göra en snabb lista över vad jag har packat och inte så slipper jag kanske lite av all denna ångest på lördagmorgon också?
Yes. Vi hoppas på det.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: