Lady in red

Kära dagbok…

…det har varit en väldigt upp och ner dag. Fy. För det första har jag varit så galet trött hela dagen, iochmed att jag inte fått sova klokt i natt. Sedan har jag varit så galet stressad över att jag åker på lördag men har NOLL KOLL på NÅGONTING. Har i alla fall nästan sytt klart min yllecoif, alltid något.

Jag har även gjort en packlista, skrivit klart min karaktär, färgat håret samt köpt strumpor. Med alla de sakerna i ryggen istället för mitt i vägen så känns det redan bättre. Sov middag en halvtimme efter vi ätit kvällsmat förut. Som en tant Like a boss! Det var segt som sjutton att ta sig upp efteråt, sängen var varm och mysig och det var väldigt kallt i sovrummet. Till slut gick det, i alla fall. Utöver allt lajvrelaterat jag har fixat idag har jag även gjort en bild till Nath som han ville ha. (Bella, jag skall fixa en till dig så fort jag har en sekund över! just nu är det lite kaotiskt här… :))

Håret ja. I vanliga fall lägger jag lite färg på ögonbrynen också – jag inbillar mig att det är snyggt och får det röda i håret att se mer …naturligt ut. Så det gjorde jag även idag. Trots att färgen jag satte i håret var mycket mörkare röd än jag vanligtvis kör på. Så… ja. Jag har rödast ögonbryn i Helsingborg just nu :)

Färgen jag brukar ha:

Färgen jag stoppade i ikväll:
Ja. Ni ser ju själva :)

Nu skall jag sova. Imorgon skall jag sy klart följande:

  • Yllecoif (Cutouts och hakband att fixa)
  • Knappar i skjortan (3 stycken, kommer att ta MAX en timme att fixa)
  • Gallret på jackärmen (skall fållas – hinns inte detta med är det inte hela världen, det är bara jag som vet att det inte är fållat :P)

Det fixar vi väl? Heja heja!

2 kommentarer till “Lady in red

  1. Tycker det ser bra ut på bilden :)
    Jag brukar också köra in min hårfärg i brynen.. & i pubisen :D 3 in 1!

    • Ah, men bilden är gammal :D Det är bara för att visa färgen. Skall se ifall jag kan ta en dagens-bild idag så får du se hur tokig jag ser ut ;D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: