Just another manic monday

Laddar upp inför arbetsdagen med lite Iron Maiden i högtalarna, och kom just ur duschen. Känns helt OK att det är dags att återgå till arbete, men det var väldigt skönt att ha en tredagarshelg :)

”Chillade” lite i värmen igår med en kopp chai:
Känns ju kanske inte helt smart att dricka varmt när man sitter och halvt smälter bort, men det var gott. Åt lite mjuk kaka till också, Nath hade köpt någon form av bullring typ. Så ja… det var pensionärsfika på hög nivå! :D

Well well. Skall slänga på mig lite kläder och så vidare nu. Tänkte försöka få upp bilderna från i fredags här sedan! Behöver bara tweaka lite färger och skärpa på dem, men de kommer ändå att vara ohyggligt kassa i jämförelse med vad jag hade kunnat ta för bilder om jag hade fått ta med min D90 ;)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: