Here be dragons

Gårdagens Dagens-bild. Ja, jag ser ju inte riktigt ut att vara gladaste tjejen i staden. Det här är i stort sett hur jag spenderade dagen på jobbet igår, med ett par undantagna tillfällen. Yeah… jag behöver få sova klokt :P

Känner mig fortfarande stressad, men det känns lite mer hanterligt idag. Säger jag nu, haha, vi får väl se hur mycket den här dagen kommer att paja mitt för tillfället extra fragila psyke. Det blir en del avsked idag på jobbet… Folk som försvinner åt nya håll och andra som slutar om en vecka – men då är jag ju i en regnig skog och fjantar runt.

Skall, dagen till ära, köra på en non-casual look, efter förslag från en av grabbarna på teamet att vi alla borde klä upp oss lite. Det är ju mitt nuvarande team som brukar köra non-casual fridays, så vi brukar stå ut med att vara lite extra snyggt klädda i skjortor och slipsar :) Får se vad jag kan hitta fram för outfit, bara. Just nu har jag ingen koll :P Kanske man skulle ha fatt i en korsett också… ja, vi får se.

Mina fina packlistor till trots så kan jag 100% säga att jag känner mig det minsta redo för att åka iväg imorgon. Det faktum att det skall regna i Linköping fram tills måndag är lite pressande också, jag har inget emot regn men det är så obehagligt att gå runt och vara dyngsur i fyra dagar. Finns alltid risker att man förkyler sig då… Får se ifall jag har något alternativ på regnkläder; jag har stövlar, men har jag jacka?

Ohwell. Kläder var det ja.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: