Ett par rader såhär runt midnatt

…jag kom på i morse att om vi fortfarande varit tillsammans hade vi nyss passerat vår fyraårsdag, nu i början av juli. Jag vet inte varför, men det gjorde mig lite ledsen att komma på det och inse att ingen av oss reflekterade över detta. Det gör mig lite nedstämd och melankolisk.

Har försökt panikpacka lite av mina saker så att jag skall få med dem i Robins bil imorgon när han åker till området. Jackan är i stort sett helt klar; har en del finslip kvar men struntar nog i det till efter lajvet. Just nu behöver jag fokusera på att få klart allt det sista. Och att färga håret, för jag ser ut som en höna för tillfället. Det skall dock åtgärdas imorgon.

Nu skall jag försöka sova lite. Kram på er.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: