Vem tyckte ens att det var en bra idé att dricka så djävla mycket?

Ja alltså. Det började trevligt och slutade otrevligt. Behöver ju inte gå in på några specifika detaljer direkt, men efter att jag druckit 2 cider, en halv liter äpplevin och 3 lakritsshots så gick jag ner ett par kilo. Vi lämnar det därhän.

Idag mår jag som jag förtjänar.

Såhär såg jag ut igår:
Och här är en jätteseriös bild på mig och Nathaniel, där jag har giraffhals och anknäbb:
Skall till Robin på fika och lajvsnack senare. Just nu vill jag mest krypa tillbaka ner under den sten jag kom fram från, för det här är illa. Världen är snurrig, för ljus, för mörk, för vass och djävlig. Urgh. Jag skall fan inte dricka mer :< Skitliv! BITTERHET!

Eller, som Sportlov så vackert sjöng det hela:
hat.. mörker.. vrede.. död!

Jag uppdaterar lite mer här senare när jag inte längre mår så djävla räligt :P

4 kommentarer till “Vem tyckte ens att det var en bra idé att dricka så djävla mycket?

  1. Aj då! Låter inge bra!!!! Men hoppas kvällen var bra för övrigt Kram

  2. Det var en bra idé med lakrits shots!
    Det gör vi om!
    NOM NOM NOM

  3. Låter som senast jag drack tequila. Spydde utanför puben som den classy woman I am. >_<

    • Min kväll slutade i: En kasse på festen, på väg till bussen, på väg från bussen, hemma. Som sagt, ett kilo lättare idag. Hepp. :<

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: