”Tror du att du har stora bröst eller?” /wrists

Det är ju trevligt att det är sommar, men värmen gör mig tokig. Det är varmt och klibbigt, och jag blir slö av det. Inte nog med det så kräver värmen att man måste klä sig svalare. Ett sätt att snabbt och lätt klä sig svalt är ju att använda plagg som inte täcker lika mycket, vilket ibland kan innebär att man har på sig ett linne eller dylikt. Som idag, då jag har haft ett långt linne/djävligt kort klänning och ett par jeans på mig. Alldeles lagom svalt, men det känns ändå …fel. Jag har ju såklart märkt att folk blir distraherade när jag helt plötsligt visar mer av min hylla, och det stör mig. Det får mig att tro att folk inbillar sig att jag klär mig såhär för att jag vill ha uppmärksamhet, eller något. Istället för att kunna njuta av att jag klätt mig tillräckligt svalt för att någorlunda stå ut i den förbannade hettan sitter jag och känner mig som en attention whore, och det gör mig ännu mer skamsen över min kropp.

När jag var liten drömde jag om att ha en kurvig kropp när jag blev stor. Jag tyckte att det var jätteballt med stora bröst och önskade att jag skulle se ut så när jag vuxit upp. Men vet ni vad? Så djävla kul är det inte.
Jag känner mig obekväm i min egen kropp. Det känns som att det enda folk ser när de ser mig är mina bröst. Jag har ingen vidare självkänsla och det blir inte bättre när jag går runt och känner mig som en djävla papegoja.

Utöver vad det gör för min självkänsla  så är det ett rent helvete att hitta kläder som passar. Ja, boo-fucking-hoo, jag klagar. I-landsproblem amirite? Men det hindrar inte att jag inte kan hitta kläder som sitter klokt på mig. Det är rent djävelskap att försöka hitta en BH som passar, för min storlek finns inte i någon av de stora butikerna. Jag kan inte gå in på H&M eller Åhléns för att köpa en BH, inte ens Twilfit och den sortens underklädesbutik har BH:ar som passar.

Så där får jag sitta. I kläder som glipar om jag inte använder säkerhetsnålar, i BH:ar som skaver för att de är i fel storlek och med en känsla av att inte vara något annat än en kropp.

Jag tycker inte ens att min kropp är snygg. Jag inbillar mig inte att någon annan tycker det heller. Men det hindrar inte att jag märker att folks ögon inte alltid fokuserar på min blick när vi samtalar.

Så. Fuck this. Jag får klä mig skitvarmt istället, fortsätta gömma mig i tee-shirts och hoodies. Jag får vara svettig och varm, så slipper jag känna mig som en uppmärksamhetstörstande köttbit.

Skit samma.

_________________
Edit:
Citatet i rubriken är en kommentar jag fick av en ung flicka som kallade sig Razorbitch, på communitysidan Helgon.net för typ hundra år sedan. När jag frågade vad hon menade så svarade hon helt sonika ”de syns ju i bilden” [sic]. Eh. Ja. De sitter där. Jag kan inte direkt skära av dem?

5 kommentarer till “”Tror du att du har stora bröst eller?” /wrists

 1. Åh, det där känner jag igen, fast det var värre förr. Nu, efter att ha ammat rätt fritt bryr jag mig inte lika mycket, och inte klär jag mig lika utmanande som jag gjorde som tonåring heller, känns mest som om jag blivit stel och rigid numer.

  Men du, strunta i andra och klä dig i det du själv finner bekvämt!

 2. Jag kan helt allvarlig säg aatt jag aldrig har noterat dina.. behag. Men å andra sidan så brukar jag väl inte stirra på andras bröst, men så klart, kommer det någon med jumbobazookas så syns det ju. Som hon frun i The Bounty hunter, där ser jag baaaara bröst, hur kan man vara så liten med så stora bewbs.

  Men ja som föregående talare sa, klä dig som du bäst vill, du är finast i stan vilket som!

 3. Ha på dig precis vad du vill! Ett som är säkert är i alla fall att det är alldeles för varmt så här års, fast eftersom man inte kan gå helt utan kläder (bland folk, vill säga) får man nog stå ut med att det är lite för varmt.

  Ge oss vinter!

 4. Det är någonting jag fasar för som fan vad gäller bröstförstoring. Jag vill ju förstora för att jag tycker att det är vackert & för att vara vacker för mig & kommande karl, men jag har redan nu svårt för uppmärksamheten man kan få av att gå ut genom dörren om sommaren & folk kommer ju att glo as fuck när jag har opererat mig :/

 5. Folk stirrar inte på mig när jag har urringade linnen och det är jag tacksam för. Förstår att det måste vara jobbigt med den sortens uppmärksamhet. Jag kan dock undvika vissa kläder själv på grund av att folk stirrar. Nämligen mina mest alternativa outfits om jag känner att jag just den dagen inte pallar med att dra blickar till mig. Än värre är det när folk tror att jag klär mig så för att väcka uppmärksamhet. Vare sig det handlar om urringade linnen eller alternativa outfits tenderar folk att tro att valet av sådana plagg handlar om ett drag av exibitionism.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: